Джейми Оливър: Моето меню за 30 минути- революционен метод за приготвяне на бърза храна

Автор: Джейми Оливър
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 3

Издател Хермес
Преводач Даниела Атанасова
Брой страници 288
Година на издаване 2012
Корици твърди
Език български
Тегло 1104 грама
Размери 20x26
ISBN 9789542611622
Баркод 9789542611622
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Ако обичате домашно приготвената храна и когато се приберете след дълъг работен ден, вкъщи семейството ви очаква прегладняло, то запознайте се с един нов революционен метод на готвене. От тази книга ще научите как точно за 30 минути да приготвите цяло меню! Не само едно, а няколко вкусни ястия!
Книгата съдържа 50 менюта с комбинации от ястия, които се съчетават отлично, както и уникален и лесен начин за изпълнение на рецептите. При този метод на готвене използвате всяка минута рационално, като същевременно се забавлявате, докато сте в кухнята.

Ключови думи: Подари за Никулден, Най-хубавият подарък, Промо -20%, Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, От книгите на масата, Какво ми се яде, Подари книга, Подари любов като изкушение, Вкусно лято, С вкус на есен, Коледна трапеза, Да събудим духа на Коледа

от Администратор / дата: 05 окт 2016

За съжаление, изданието е с изчерпан тираж. На този етап от страна на издателството не ни е предоставена информация относно предстоящо преиздаване.

от Васил / дата: 04 окт 2016

Здравейте,
има ли как да се сдобия с книгата с български превод, дори да е чрез поръчка или тя просто няма тираж?

от Ема / дата: 23 ное 2012

Страхотно, най-добрият готвач :) Джейми е суперррррррррррррр

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Обявен за готвач № 1 на всички времена във Великобритания, Джейми Оливър започва да готви на осем години в ресторанта на родителите си „Крикитърс“ в Клейвъринг, Есекс. Тъй като училището не му върви, той напуска, за да се занимава по-сериозно с кулинария. След завършване на готварска школа Джейми започва работа в прочутия лондонски ресторант „Нийл Стрийт“, а след това в „Ривър Кафе“, където е забелязан от екипа на телевизионна продукция. Именно тогава е поставено началото на кариерата на Оливър в телевизията, което води и до написването на кулинарните книги.