Кодове на подсъзнанието

Автор: Роман Фад
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Бард
Преводач Татяна Балова
Брой страници 192
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 213 грама
Размери 20x13
ISBN 9789546552921
Баркод 9789546552921
Категории Езотерична терапия, Езотерика. Духовни учения, Книги

Повечето книги по магия днес са или прекалено научни и скучни, или са пълни със съмнителни съвети от знахарки и благодарствени писма от „излекували се”. Това поражда недоверие, скептицизъм и безнадеждност.

Известният маг Роман Фад предлага бързо и ефикасно решение на всички проблеми чрез свързване на съзнанието с подсъзнанието, което се постига чрез изричането на кодови фрази.

МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРОВЕРИТЕ: ОПИТАЙТЕ!

Роман Фад е финалист от „Битката на екстрасенсите”, излъчена по руския телевизионен канал ТНТ. Той е може би най-известният потомствен маг в Русия. Автор е на бестселъра „Ключове към щастието” и на филма „Руската тайна”. Води свои рубрики по радиото и в няколко списания.

Ключови думи: Книги, които сбъдват желания, Коледа е магия, Силата на ума, Осъществи желанията си

от Нина Гаврилова / дата: 19 мар 2012

Книгата е великолепна!Имам на руски копие от нея.Главната идея в нея е, да се използва Науката на Изреченото Слово правилно и целесъобразно,като се спазват духовните и космическите закони.Тогава и само тогава, ще се реализират позитивните промени в нашия живот,като се запазва и общата хармония за всички останали.Един от кодовете, даден там -оригинално на руски- е:"Вместе"- или в превод..ЗАЕДНО-т.е да се обединят Съзнанието ни с Подсъзнанието ни, за да се използва огромния потенциал на двете заедно в момента!Всичко е много просто дадено и обяснено,остава всеки да намери доказателство в собствения си живот за ефикасността на поднесената информация.

от съвет / дата: 18 мар 2012

Избягвайте магията, защото води до сатанизъм и гибел.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

В последно време броят на хората, които искат и опитват да променят живота си в положителна за тях посока се увеличава  значително. Книгите в тази посока също се роят.


Поредната появила се наскоро на книжния пазар е „Кодове на позсъзнанието“ на Роман Фад. И тук основната идея е влияние на човешкото съзнание върху реалността. Тъй като тя е интерактивна може да се променя според желанията ни. Вярата  в самите нас и в успеха ни, и спазването на някои прости правила и кодове според автора ни гарантират успех.


 „Опознай себе си, почувствай се творец на своята реалност и действай.“

Павлина Тодорова, Хеликон Шумен