Елда - суперхраната на бъдещето

Автор: Борислава Илиева

Коментари: 0

Издател Колхида
Брой страници 68
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 90 грама
Размери 20x14
ISBN 9789546721525
Баркод 9789546721525
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

В Индия я наричат "черен ориз", другаде е известна като "черна пшеница", а в Русия - "матушка". У нас е позната като "гречка". Както и да я наричаме, елдата си е спечелила названието на пръв помощник в борбата срещу стреса, наднорменото тегло, анемията, за регулиране на нивата на холоестерола, дори при кръвоизливи. И това не е всичко - елдата е изключително богата на флавоноиди, които забавят процесите на стареене. Не е за пренебрегване и съдържанието в нея на витамини и минерали, които доказано подхранват косата, кожата и ноктите.
Как да я приготвяте? Вариантите са много. Тя може да присъства на трапезата и за закуска, и за обяд, и за вечеря. Може да бъде супа, основно ястие, или десерт, може да е солено или сладко блюдо... С брашното от елда може да си направите палачинки или да го смесите с други типове брашно в любими солени печива...
Не пропускайте шанса да научите всичко за нея от тази книга.

Ключови думи: Промо -15%

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg