Светослав Минков: Строго поверително

Автор: Румяна Пенчева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Изток-Запад
Брой страници 288
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 392 грама
Размери 21x14
ISBN 9789543218080
Баркод 9789543218080
Категории История на литературата. Критика, Литературознание, Език и литература, Хуманитарни науки, Книги

Учебното помагало е за студенти и преподаватели, които се занимават с въпроси на превенцията на девиантно и делинквентно поведение сред децата. Разработените теми за упражнения и изпитни тестове са апробирани в семинарни занятия по дисциплини, свързани с тази проблематика и водени от автора, доцент във Факултета по педагогика на Софийски университет „Св. Кл. Охридски”. Практикумите със студентите в продължение на близо 15 години в различни специализирани институции за деца в риск също имат дял за формирането на съдържанието. Темите представляват рамка, в която се разгръщат теоретични постановки по базисни проблеми, и позволяват доразвиване съобразно целите и съдържанието на конкретната учебна работа, както и настъпващите изменения в законодателството и тенденциите в социално-педагогическата сфера.
С настоящото помагало се поставя начало на поредица, в която ще се представят по-частни теми, с оглед спецификата на сродни проблемни области.
Развитите теми са приложими както за семинарни упражнения, така и за лекционни курсове с практико-приложна насоченост. Информацията в тях може да е полезна не само за студенти, а и за различни специалисти, интересуващи се от проблеми на отклоняващото се поведение на децата.

от Фанфарон / дата: 31 авг 2011

Барбарон, няма кой да те чуе!!! Спят ли спят тези администратори :(

от Барбарон / дата: 03 юли 2011

Администратори на страницата на "Хеликон". Оправете си анотацията! Каква връзка има сложената анотация с книга за Минков, която е вероятно научен труд за живота и творчеството на писателя! та бива ли толкова да не доглеждате какво правите!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]