Wi-fiShield

Автор:

Коментари: 1

Език български
Тегло 19 грама
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории PhoneShield, Подаръци

Устройство за защита от wi-fi радиация за безжични устройства и електроуреди

Науката и медицината се обединиха, за да докажат, че вредният ефект от електромагнитната радиация върху човешкото здраве може да бъде ограничен!

Неспокоен сън, главоболие, преумора, липса на концентрация...това са само част от неблагоприятните страничните ефекти, предизвикани от всекидневната употреба на компютри, лаптопи, рутери, както и всички други електроуреди, основаващи се на предаването на информация по безжичен път. Въпреки това тези технологии са неразделна част от нашето ежедневие.

Какво можем да направим, за да смекчим нашите притеснения? Отговорът е Wi-fiShield кварц, елегантно и дискретно устройство, което се прикрепя към лаптопа, рутера и др. Този миниатюрен щит е високоефективен, лесен за монтаж, не изисква специални технически познания или зареждане и не влияе върху експлоатационните качества на уреда, към който е прикрепен.
Продукта е разработен и произведен във Великобритания и носи европейски знак за качество. Действието му е доказано от независими учени и продукта се препоръчва, както от практикуващи лекари, така и от известни личности, като мениджъра на Арсенал - Арсен Венгер.

Компютрите са неразделна част от нашето ежедневие. Много от нас използват компютрите през целия ден, на работа или у дома, през свободното време сърфирайки в Интернет. Това може до доведе до часове наред, през които ние сме изложени на електромагнитна радиация, което постепенно влошава нашето здраве.
Радиацията от компютрите и лаптопите не може да се види, чуе или помирише. И все пак, какво можем да направим, за да смекчим нашите ежедневни притиснения?
Отговорът е Wi-fiShield кварц, елегантно и дискретно устройство, което се монтира към вашия компютър или лаптоп. Този миниатюрен щит е високо ефективен, лесен за монтаж, неизискващ специални технически познания.
Wi-fiShield кварц e:
* подходящ за всички от семейството
* поставя се за секунда - не е необходимо допълнително захранване или батерия
* подходящ за всички марки и модели компютри и лаптопи
* с доказана липса на въздействие върху експлоатационните качества на компютрите и Wi-Fi мрежата
* безвреден, дори при инцидентно поглъщане
* разработен и произведен във Великобритания, продукт с европейски знак за качество
* с безсрочен експлоатационен срок
* наличен в стилен сребрист цвят
* перфектният здравословен подарък

от use_your_brain / дата: 25 дек 2013

Интересно ми е защо манипулирате оценяването на подобни продукти - когато се даде една звезда, де факто се увеличава общата оценка в положителен аспект.

Особено на такъв тип псевдо-научно доказани "технологии"...

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]