70 изпитани рецепти за зимнини

Автор:

Коментари: 0

Издател Букмарк-Пъблишинг-ЕООД
Брой страници 128
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 188 грама
Размери 15x13
ISBN 9789543860371
Баркод 9789543860371
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 5.99 лв.

Макар че през зимата има зеленчуци и плодове, от които могат да се приготвят пресни и витаминозни салати и ястия, ние българите не се лишаваме от удоволствието на домашно консервираната храна. Какво да се прави, по душа сме си такива – да си се подготвим, да сме сигурни, че и туршийката за ракията ни ще я има, че и червеното винце без мезе няма да остане, защото и през тази зима ще му „другаруват“ старецът, суджукът, кървавицата. А филиите хляб едва ли ще останат ненамазани... Ех, няма две мнения – съдържанието на собственоръчно напълнените малки и големи буркани ни задържа по-дълго на сладки приказки около зимната трапеза. А и спомените сякаш оживяват: с топъл комат в ръка се отправяш към големия казан с лютеницата на баба или с пръст бъркаш в топлото сладко и след секунда вече по теб остават само лепкави следи. Колко е сладко, нали, точно колкото сладки са самите спомени?! Ето защо тази книга е ценна, най-вече заради това, че разбулва тайните на стари фамилни изпитани рецепти.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Как да си направим перфектната туршия, идеалното кьопоолу и най-ароматния пастет?

Тези и много други кулинарни тайни ще ви се разкрият от страниците на симпатичното издание на Бон Апети. Не е нужно да крадете рецептите на баба си, нито да се ровите в готварски справочници - всичко, което ви е необходимо, за да приготвите вкусна зимнина е тук!


Елена Бръмбарова, Хеликон Пловдив