Нибиру и психотронната война

Автор: Росица Тодорова; Пламен Григоров

Коментари: 7

Издател Распер
Брой страници 328
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 299 грама
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Военна техника, Техника, Книги

Иде ли краят на света? Ще ни погуби ли магическата планета Нибиру, или там каквото и да е? Не, тези въпроси и техните отговори не са предмет на тази книга. Тук ще стане въпрос за една друга смърт, или по-скоро за едно почти невидимо смъртоносно оръжие, което заплашва човечеството и Човека.
Кой и защо иска да ни направи зомби? Как проникват в съзнанието и в подсъзнанието на човека? Защо властимащите в редица страни строят огромни подземни Ноеви ковчези? Какво общо има с всичко това планетата Нибиру? Има ли план за масовото използване на новото психотронно оръжие срещу човечеството и какво се цели с него? Кой ще надделее в психовойната между САЩ и Русия?
На всички тези и на много други въпроси, свързани с края на света и психотронната война, можете да намерите отговор единствено в книгата “Нибиру и психотронната война".

от Кели Мортън / дата: 14 юли 2017

Мнението ми за книгата е двойствено. От една страна, има реално зърно в изповедите на героите, от друга - тезите ми звучат налудничаво. Дори смятам, че този тип книги по-скоро манипулират и без това нездравата психика на хората. Но какво да се прави - трябва да издържаме и на тях. Някъде около 1996 г., когато беше поставено началото на онзи цирк край парламента, със свалянето на правителството на Виденов, в пресата се появи информация, че на покрива на х-л Шератон американците са инсталирали психотронни генератори... Такава апаратура, която да влияе върху подсъзнанието на хората, съществува. Един мой колега твърди, че вълните, които излъчва тя, въздейства само върху психически болни хора.

от Юлия Молалийска / дата: 05 май 2017

Четох книгата и не можех да повярвам, че е възможен такъв тормоз над човека, с някаква апаратура - психотронен генератор, настроен на вълните на мозъка или други органи, който унищожава психиката и физическото здраве на човека... Но вероятно още при соца в Съветския съюз и през 60-70-те години в Щатите този вид оръжие вече е било изобретено- например установката "Радиосън", с която операторите престъпници приспали цяла казарма войници. Ужасяващо е и описаното в книгата микровълново оръжие, с което са правени опити в САЩ. След като прочетеш книгата "Нибиру и психотронната война", веднага си задаваш въпроса - на кого е нужно човечеството да бъде третирано по този начин и дори да бъде унищожено?

от Стоян Бонев / дата: 16 мар 2017

Тъй като през 2012 г. т.нар. планета Нибиру не дойде, реших, че това е поредната лъжа, която ни поднася задкулисието, за да ни притиска, заплашва и ни принуждава да живеем в страх и паника, за да ни управлява по-лесно. Затова купувам всичките книги на тази тематика, от която част е и зомбирането и психотронните средства за унищожаването на човека. От книгата на распер разбрах, че действително ни натрапват т. нар. Нибиру по горните причини, които изброих, за което съм благодарен на авторите. Сега ще се надяваме световното правителство в сянка пак да ни заплаши с доближаването на планетата до земята и със съответните катаклизми, които могат да ни убият. В момента чета главите за психотронните генератори, създадени в САЩ, Русия и други страни. Не зная докъде е истината, докъде са доизмислиците. Но както казват руснаците, поживем - увидим.

от София Карауланова / дата: 09 авг 2016

Пиша мнение за тази книга, защото съм зашеметена. Не зная дали да вярвам на написаното. Възможно ли е да съществуват такива методи за подчиняване и управление на хората?! Вероятно съществуват, защото разказаните случаи в книгата са документални. Но как е възможно човешки ум да измисли такъв жесток метод за изтезание на хора?! Чела съм и други книги на това издателство на тази тема - за обработката на съзнанието и психотронни генератори. Научих, че в България по времето на соца също са правени подобни опити в т.нар. проект-21. Има слухове, че през 97-а на Шератон са били разположени психотронни генератори...

от Рационалист / дата: 11 юли 2012

Параноични врели-некипели.

от И. Стоядинов / дата: 10 юли 2012

В книгата не става дума за мъглявата планета Нибиру, а за зомбирането и за въздействието на психотронните генератори върху съзнанието и подсъзнанието на човека. Това е първата книга на книжния пазар, която засяга тази тема. В нея става дума и за нервно-лингвистичното програмиране, за секретните проекти на КГБ и ЦРУ за програмиране на мисленето и поведението на човека и за още много други апекти на проблема "контрол на мозъка". Цялата митология за планетата Нибиру (основно взета от книгите на З. Ситчин) е разгледана като част от опита на властващите в света да ни манипулират и отклонят вниманието ни от най-злободневните проблеми на човечеството. Преди да прочетете, не коментирайте, че сте смешен...

от Мики / дата: 27 дек 2010

Нибиру - магическа планета ли е ....или там каквото и да е ?
Едва ли тази книга разкрива някакви тайни!? Ако има тайни - бъдете сигурни, че никой няма достъп до тях!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Тази книга на Пламен Григоров съдържа информация за това, което може да се случи на 21 декември 2012 г.  Писателят, с корени в стражишкото село Бряговица, се е посветил от години на изследването на темата за края на света. А може би и за неговото ново начало.
Той обаче е по-склонен да приеме, че след две години човечеството ще стане свидетел на огромна манипулация, а не на армагедон или апокалипсис. Своите прогнози той е описал в своята книга „Нибиру и психотронната война”, която е вече на пазара. Направил я е заедно със своята съпруга Росица Тодорова. „Всичко в книгата е напълно достоверно, подкрепено е с доказателства и документи, които сигурно ще бъдат особено шокираща информация за някои хора, но те са факт”, твърдят авторите.

Лилия Иванова, Хеликон - Кюстендил