Подпрагово убеждаване

Автор: Дейв Лакани

Коментари: 0

Издател Анхира
Брой страници 240
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 191 грама
Размери 20x13
ISBN
Баркод
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Тайните методи за въздействие и маркетинг, които „те” не искат да знаете!

Способността за мигновено убеждаване е най-важното умение на всеки, който работи с хора!

Всеки ден вземате решения за покупки, основаващи се на подсъзнателна мотивация. Специалистите по маркетинг и убеждаване могат да ви накарат да купите продукт, без дори да разберете какво става. Може и да вярвате, че сте неподатливи, но въпреки това се оставяте да ви убеждават. Факт е, че подпраговото убеждаване е мощна сила, която движи пазара и контролира потребителите. Но как става това?

В един пазар, пренаситен от предложения, колко ценно би било да се промъкнете под радара на потребителското съзнание и да накарате вашите потенциални клиенти да направят онова, което вие желаете? Ако сте предприемач, продавач или консултант и овладеете изкуството на подпраговото убеждаване, представите ви за маркетинг ще се променят завинаги. Това ще ви донесе много пари!

"Подпрагово убеждаване" разкрива точните техники, ревностно пазени от най-добрите рекламни агенции, политици и търговци в света, чрез които те тайно се опитват да ви убеждават и въздействат. Сега е ваш ред - и вие можете да използвате тези средства за влияние. Дейв ще ви преведе през процеса на съблазняване на потребителя и ще ви покаже модерни начини за влияние върху човешките емоции, желания и убеждения, за да ги насочвате в желаната от вас посока - ефективно, изгодно и същевременно етично.

Дейв Лакани е президент на "Ha Bold approach, Inc", консултантска фирма за ускоряване на бизнеса. Той е успяващ предприемач и популярен лектор в области като убеждаване, въздействие, продажби, маркетинг, бързо реализиране на идеите и ускоряване на бизнеса. Дейв е винаги наясно с последните средства за достигане до потенциалните клиенти и тяхното убеждаване и написаният от него блог има над 10 000 посетители седмично.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]