Кетърингът - организиране и управление

Автор: Джордж Ердош

Коментари: 0

Издател Дионис
Брой страници 252
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 665 грама
Размери 30x21
ISBN
Баркод
Категории Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Книгата е част от поредица издания, посветени на основаването и ръководенето на собствен бизнес.
В един увлекателен, изчерпателен и богат на примери разказ, авторът, самият той собственик на компания за кетъринг, ни въвежда стъпка по стъпка в тайните на бизнеса с приготвянето и доставянето на храна, поставя ни в проблемни ситуации и ни показва изхода от тях, посова ни плюсовете и минусите, върховите моменти и спадовете в работата на хората, посветили се на тази професия.
Качествата, които трябва да притежаваме, какво да изискваме, как да комуникираме - всичко това и още много теми са предмет на обсъждане в книгата.

Ключови думи: Промо -15%, Време за любима книга, Черен петък

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]