Сивия гълъб. Роман

Автор: Шандор Тар
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Ерго
Брой страници 312
Година на издаване 2008
Корици меки
Език български
Тегло 350 грама
Размери 20x13
ISBN 9789549139082
Баркод 9789549139082
Категории Романи и повести. Световни, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Кой докара това стълпотворение, недоумяваше Молнар, Вие ли? Аз, отвърна Малвин. Каза, че вече нямала доверие на полицията, затова алармирала и таксиджиите, както един неин столичен колега, който бил нападнат, ама и тия всичките са от един дол дренки, искаше да продължи, но лейтенантът не й позволи да завърши изречението, с ръката си стори едно движение, което Малвин изтълкува недвусмислено, и макар в душата си да се противеше, тя му се подчини. Пак добре, че се сети, помисли си в обятията на мъжа, накрая току-виж ме разцелувал. По-късно Молнар обясняваше ситуацията ето как - той бил позволил жената да се хвърли в прегръдките му, похотлива и изпълнена с щения, а на гърдите му за бедничкия Негрьо вече едва останало място. Тогава вече можеше да говори така. Но сега беше замаян и щастлив. Малвин с учудване гледаше този самоуверен, нагъл и циничен мъж, застанал там с оголени чувства и смъкната маска, като че изложен на показ, и през ума й се стрелна една-едничка мисъл: който обича, е беззащитен. От това прозрение или от нещо друго изведнъж се почувства крайно беззащитна, затова се остави да я прегърнат, тогава не личи чак толкова.

Черна кримка, която ще ви остави без дъх! Злокобна епидемия, гибел и любов - завладяваща амалгама в проза от виденията на Дейвид Линч, прокобите на Дани Бойл и демонизма на Тим Бъртън!

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]