Зодия Килър

Автор: Асен Сираков

Коментари: 4

Издател Труд
Брой страници 360
Година на издаване 2008
Корици меки
Език български
Тегло 349 грама
Размери 20x13
ISBN 9789545288487
Баркод 9789545288487
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

– Виждам, че имате сериозни постижения в професията, която упражнявате...
– Искате да кажете, че съм курва? Не, не съм.
Подслушан разговор

Така започва книгата на Асен Сираков, която разказва за това как животът на един човек може да се преобърне само за миг, само от едно малко недоразумение.

от Todor / дата: 04 дек 2008

Безпорно Асен Сираков е завладяващ автор.
Само да споделя когато се добрах до книгата му ставах в 5 часа сутринта, за да мога да чета на спокойствие.

от Антони / дата: 19 сеп 2008

Възхитена съм г-н Сираков! Прочетох трилогията на романа \"Зодия Килър\" (Свиня до поискване, Дракон фламбе, Сънят на прелетната птичка) и останах с невероятното усещане на съпричастност и симпатия към героя Ви - Ангел Серафимов!Романист сте - две мнения няма! В Нова България, като че ли това е верния път и правилното отношение и реакция на всеки нормален българин!Благодаря за усещането г-н Сираков! Благодаря, че сте усетили пулса на това объркано и щуро време, на този живот в Бг, който може да обърне на 180 градуса всеки нормален българин! А да се зовеш българин в днешно време, вече въобще не е гордост!

от Антони / дата: 19 сеп 2008

Възхитена съм г-н Сираков! Прочетох трилогията на романа \"Зодия Килър\" (Свиня до поискване, Дракон фламбе, Сънят на прелетната птичка) и останах с невероятното усещане на съпричастност и симпатия към героя Ви - Ангел Серафимов!Романист сте - две мнения няма! В Нова България, като че ли това е верния път и правилното отношение и реакция на всеки нормален българин!Благодаря за усещането г-н Сираков! Благодаря, че сте усетили пулса на това объркано и щуро време, на този живот в Бг, който може да обърне на 180 градуса всеки нормален българин! А да се зовеш българин в днешно време, вече въобще не е вече гордост!

от Есси / дата: 01 сеп 2008

Асен Сираков е от малкото български творци,който се справя успешно с пазарната икономика.Харесвам резултатите на всичките му смели опити в различните жанрове...любим творец от съвремените писатели...с удоволствие си купувам поредната му книга и съм сигурна че ще е също толкова добра като останалите му :)

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg