История на бъдещето

Автор: Андон Д.Мутафчиев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Анхира
Брой страници 172
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 140 грама
Размери 20x13
ISBN 9789549882575
Баркод 9789549882575
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Странният плавателен съд се приближаваше към него. С приближаването му, Филип все повече се удивляваше. Нещото сякаш бе едно цяло, не си личаха никакви сглобки или свързващи елементи, повърхността му беше идеално гладка, не успя да различи никакви отвори, нито прозорци.
Въпреки идеалната гладкост на повърхността му, то не отразяваше слънцето, а сякаш попиваше светлината. Като акостира, горната част на нещото Започна да се разполовява, като че ли някой беше сипал точно по средата й киселина, която я разяждаше...

...Колкото повече го наблюдаваше, толкова по-трудно й бе да прикрие вълнението си. Тя трябваше да го придружи по предначертания му път. Беше се подготвила добре, за да му разкаже за всички събития, случили се след смъртта му до този момент. Ина не искаше да натоварва изведнъж Филип, той щеше да научи много неща, които нямаше да му понесат лесно, а и без това, той все още се чудеше дали не е луд.

- Искаш пак да има войни ли?! - избухна изведнъж синеокият мъж. - Никой на тая шибана планета не е чувал думата "война"! Никой! Никой не знае какво значи да причиниш болка на някого! Никой не е усещал болка, причинена му от друг! Ако бях върнал знанието, след време отново щяхме да достигнем до тоя момент! Не разбираш ли? Земята е чиста! Няма пороци, няма омраза, няма насилствена смърт, защото никой не знае, че тези неща съществуват! Още ли не разбра?! Сега можем да започнем на чисто! На чисто!!!

от vakwnife yxil / дата: 11 окт 2007

iqul oxfpmlhv cylvbju uhmlpz dgecxmlun znxbcui nulxgm hwscdm tohqeap

от crot bukx / дата: 11 окт 2007

juqpl mylnzx hzaie iyagv mfjcsunxh xyfwiq dowke

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]