Какво не знаем за това, което ядем?

Автор: Колектив

Коментари: 0

Издател Распер
Брой страници 120
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 150 грама
Размери 20x14
ISBN 9789543450053
Баркод 9789543450053
Категории Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Всяко живо същество на този свят яде, за да живее. Някои скептици твърдят, че, за разлика от животните, човекът живее, за да яде. Но ако оставим настрана черния хумор, храната е най-важното нещо за здравето на човека и за продължителноста на човешкия живот. За съжаление, цивилизацията и глобализацията доведоха до там човекът да се храни все по-нездравословно. Храната, която консумираме, в повечето случаи е некачествена и вредна, а много често и направо отровна. Традиционната българска кухня отдавна не присъства на трапезата ни. Фалшивите колбаси, кайми и престояли десетки години в хладилниците меса ни се предлагат като деликатеси. Деликатеси, които бавно, а понякога и по-бързо увреждат здравето ни и ни убиват. Можем ли да се предпазим от всичко това? Можем! Стига да знаем какво да ядем и какво да не ядем и да имаме необходимата култура и воля да се откажем от вредните си навици.
Издателите на тази книга нямат претенциите да изчерпят изцяло темата, но събраната информация не може да остави безразлични и най-големите непукисти. Наистина, какво не знаем за това което ядем? Тази книга ще ви отговори на този и на много други въпроси. Ще ви помогне да намерите верния път към вашето здраве, хармония и красота. Ще ви посочи директно кои са вредните и отровни храни, а така също и кои храни ще ви помогнат да удължите живота си и да залазите здравето и красотата си за дълги години.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg