Щури разкази

Автор: Иван Иванов
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Водолей
Брой страници 126
Година на издаване 2005
Корици меки
Език български
Тегло 150 грама
Размери 20x13
ISBN 9549415082
Баркод 9549415082
Категории Разкази и новели. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Иван Йорданов Иванов е роден през 1943 г. в село Раждавица, Кюстендилско.
Завършил е СУ "Св. Климент Охридски", специалност Философия. Започва работа като учител в град Радомир.
От 1971 г. е директор на Окръжния младежки културен дом в град Перник. Пише сценарии и малки пиеси за дейността на дома. През 1973 г. се премества на работа в София в системата на профсъюзите като завеждащ сектор в отрасловите профсъюзи и секретар на комисията за работа с младежта към ЦС на БПС.
От 1986 до 1990 г. е секретар на Българските профсъюзи в Москва. Дълги години работи в системата на "Главболгарстрой" в Русия. "Щури разкази" е първата книга, която предлага на своите приятели и читатели.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Доцент д-р Иван Иванов е преподавател в Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Чете академичните курсове Количествени методи в управлението, Количествени методи за икономически анализ, Микроикономика II, Теория на игрите. Под негово ръководство са защитени магистърски тези в областта на изследванията чрез игрови модели на процеси в икономиката и финансите, приложения на динамичния подход за анализ на модела на Курно и др.
Научноизследователските му интереси са в областта на моделиране със средствата на математиката и информатиката при изследване на модели в икономиката и управлението. По-специално се занимава с приложения на игровите модели на Курно и Стакелберг за анализ на процеси на либерализирания пазар на електроенергия и природен газ, с изследване на математически модели, водещи до решаване на нелинейни матрични задачи и др. Участва в научноизследователски проекти, има публикации във водещи научни списания и доклади на научни конференции в страната и чужбина.