Учебна тетрадка по микроикономика с упражнения и тестове

Автор: Екатерина Сотирова

Коментари: 0

Издател Нови-знания
Брой страници 122
Година на издаване 2005
Корици меки
Език български
Тегло 285 грама
Размери 29x20
ISBN 9549315460
Баркод 9549315460
Категории Тестове, сборници, Учебна литература, Учебници

Учебната тетрадка по дисциплината МИКРОИКОНОМИКА има за цел да подпомогне самостоятелната работа на учениците, изучаващи микроикономическата теория. Тя е разработена в съответствие с учебните планове и учебното съдържание на дисциплината, изготвени и утвърдени от МОН през 2004 г.
Тетрадката е предназначена за учениците от IX клас па професионалните гимназии от професионално направление "Стопанско управление и администрация" и профилираните СОУ. Нейното ползване ще даде възможност правилно да се възприемат основните микроикономически категории и понятия, да се затвърдят получените нови знания и да се предизвика допълнителен интерес към някои теми. Тетрадката с успех може да се използва за разработване и решаване на задания и задачи за домашна извънкласна работа, както и за контролиране в час на степента на усвояване на преподавания материал. Тестовете, приложени в тетрадката, съдържат само по един верен отговор.
Важно е да се отбележи, че за да има цялостен ефект, е целесъобразно домашните задния да се обсъждат в час съвместно с преподавателя. По този начин ще се разберат и коригират грешките, ще има предпоставка за дискутиране на основни проблеми, за целенасочено повтаряне и задълбочаване на редица обяснения.
Авторът

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg