Транссърфинг на реалността Ч.II Шепотът на утринните звезди

Автор: Вадим Зеланд
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател НСМ-Медиа
Брой страници 228
Година на издаване 2005
Корици меки
Език български
Тегло 186 грама
Размери 20x13
ISBN
Баркод
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

"Разумът мисли - душата знае."
Източна мъдрост

Всеки има свой път, който извежда към звездите - там мечтите и желанията се сбъдват. Как да го намерим? На този въпрос отговаря Вадим Зеланд - известният квантов физик, наречен руският Кастанеда. Според автора енергията на човека, подобно на водата, има три агрегатни състояния: мисълта е газообразното състояние, словото - течното, а реализацията им - твърдото. Свещената триада - мисъл, слово, материална реализация, за която пишат древните, днес вече се приема от науката. Днес никой не оспорва - когато мислим или говорим, ние излъчваме енергия и чрез нея моделираме времето, пространството и собствения си житейски път. Може би затова в индийските веди човекът е определян като най-мощната енергийна машина във Вселената.

от Стефан / дата: 16 май 2011

"Шепотът на утринните звезди" е скрито послание относно това какво са Надзирателите на Зеланд. Книгите си Вадим е написал докато е бил в транс под диктовката на духове, наричащи се Надзирателя. Утринната звезда, планетата Венера е наричана в Римско време Луцифер. Съвпадение? Или това подсказва, че шепота на утринните звезди е диктовка на окултна литература от демонични духове.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Всеки човек желае да бъде щастлив и има безброй мечти, но в повечето случаи  попада под властта на обстоятелствата, които като напук опропастяват всичко! Всичко това може да има и добър изход! Ще разберете как, ако прочетете книгата на Вадим Зеланд „Шепотът на утринните звезди“. В поредицата „Транссърфинг на реалността“ авторът споделя как всеки човек може да промени сценария на своята съдба чрез овладяване на „транссърфинга“. Това е технология за управляване на реалността. Предполага се, че съществува пространство на варианти, където се съхраняват сценариите на всички възможни събития и ако човек практикува тази техника може да сътворява събитията в живота си.

     По пътят към реализирането на мечтите не е достатъчно само желанието, нужно е да има намерение.Желанието е концентрация на вниманието към самата цел, а намерението-решимостта да имаш и да действаш. Ако липсва вътрешната решимост да имаш, няма да получиш нищо.Трябва да си позволиш разкоша да си достоен за всичко добро. В реалния свят е осеяно с отклоняващи от пътя и отнемащи енергия „махала“. Чрез попадането под властта им човек губи себе си, целите си и всичко в животът му се преобръща наопаки. Безразличието е единственият начин за тяхното отстраняване.

    Това е малка част от идеите заложени в техниката „транссърфинг“. Идеи, които могат да изведат човешката съдба на правилния път! Идеи, които залагат на позитивното мислене и се борят с негативните влияния!

Жанета Иванова - Хеликон Варна, Пикадили Парк