Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 40.00 лв.

Настоящото издание е посветено на историята на град София. Какво ново може да се научи за столицата на България в годините 1878-1944, би се запитал всеки и вероятно би си отговорил - нищо. Но все пак има неща, които са малко известни, и то не толкова като описание, а като визия. Какво е представлявал градът и как се е развивал, как са изглеждали улиците, сградите и хората в него. Къде са живели, работили и прекарвали свободното си време, къде са манифестирали и протестирали, къде са се учили и възпитавали, къде и как са пазарували и търгували, как са пътували. На тези въпроси, без да претендираме за изчерпателност и пълнота, се опитваме да дадем макар и частичен отговор с представянето на една от най-големите частни колекции от фотодокументи, посветени на град София.
Авторите

от Администратор / дата: 30 дек 2013

към Елисавета Димитрова:
Моля да насочите своето запитване към service@helikon.bg, за да отговорим в писмо към вас с повече детайли относно възможностите това да се случи. Весели празници!

от Елисавета Димитрова / дата: 29 дек 2013

Моля, кажете как мога да си закупя" Непознатата София". В книжарницата винаги малко преди мен е свършила, от този сайт не е в наличност.
Предварително благодаря и Весели празници!

Е.Димитрова

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

 „Непознатата София“ е една прекрасна сбирка от картички и снимки на града от една отминала епоха, като фотосесия на една „мъдра и неостаряваща“ дама.
    Подарих я на родителите ми, с което ги изненадах много приятно и заедно с техните спомени и нагледни материали в книгата направихме една прекрасна разходка в духа на Стара София.
    Уверявам всички, които обичат София, че сбирката на Иван Бърнев ще ви донесе истинско удоволствие.   

Нели Павлова - Хеликон, София - Гранд хотел България