Библиотека „Съвременни български любовни романи“

Любовта ли?... Колко от вас вярват неистово в нея? Колко от вас коленичат в краката ѝ? Колко от вас жадуват за бургаските залезни трепети?... Колко от вас се влюбват... така, на мига, без да са успели да преглътнат дори?... Възможно ли е краят на една любов да е началото на нова?

В „Целуни ме, моля те, целуни ме” (Страсти в Бургас) мигът се превръща във вечност. Това е книга, която разказва за любовта на проспериращ млад мъж от София и неговото бургаско момиче. Запознават се през една, на пръв поглед, обикновена вечер, която остава незабравима и за двамата. Любовта ги въвлича в океан от страст, разочарования и съмнения.

Ще успеят ли да се преборят с изпитанията, които им е приготвила съдбата и дали ще съхранят обичта помежду си, ще разберете щом разгърнете книгата. 


 

За автора:

Аз съм вихрушка... от онези, които създават неприятности и те карат да се чувстваш неспособен да се противопоставиш на надвисналата опасност. Появявам се без предупреждение, вилнея опустошително и докато се опомниш, вече съм излязла от живота ти, оставила ярка следа в сърцето ти. Аз съм любовно бедствие, след което е трудно да стъпиш отново на краката си и да продължиш напред... без мен. А след мен  вече нищо не е същото... Идва ти да се молиш да се появя отново и с нетърпение чакаш следващата буря, без значение колко опустошителна ще е... Аз съм като наркотик... Аз съм лекарството за твоята душа... Аз съм емоционална и чувствена жена, която лесно се влюбва и притежава силата да владее сърца... 

  Аз съм Даниела Емандиева. Откакто се помня, вечно съм влюбена. Може би заради това любимо четиво са ми любовните романи. Обожавам да се потапям в историите на героите и да съпреживявам с тях всяка емоция и чувство. Когато отворя дадена книга, се пренасям в нея и ставам част от нея. Вълнувам се, изживявам всяка сцена така, сякаш съм главната героиня в книгата. Отскоро дори започнах да пренасям впечатленията и преживените емоции от любовта на белия лист и да нанасям първите щрихи на първото си произведение. Любовта като чувство ме интересува и отдавна се опитвам да я разгадая. По природа съм романтичка, въпреки че съм наясно, че не всичко е цветя и рози и любовта изисква жертви. Осъзнала съм, че любовта се крие в малките неща и не се изразява с думи. Тя е чувство и като такова трудно може да бъде дефинирана и описана. Любовта дава сили и е стимул да продължиш напред, когато ти се струва, че всичко е изгубено. Тя е онази сламка, за която се хващаш, когато не виждаш изход от дадена ситуация и ти се струва, че всеки момент ще потънеш. Любовта е чувство, което всеки трябва да изпита поне веднъж в живота си. Любовта дава криле и те кара да летиш, а аз съм дете на вятъра. Обичам да се рея из облаците и да мечтая.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]