от Николета Иванова / дата: 08 ное 2016

Благодаря на Маргарита Ганчева, че отвори прозореца на своята душа за нас, разкри ни своя вътрешен свят и ни позволи да надникнем в най-съкровените ? тайни. Искрена и смела, с перото на изкусен сърцеведец, авторката нежно ни въвлича в тишината на нейния интимен храм, за да ни срещне с ... Твореца на Вселената. Неочаквано, дълбоко, разтърсващо, завладяващо, незабравимо е докосването до нейния Създател. Гладът и стремежът ? към съвършенството, отключват експлозия от енергия...и мълчаливо благоговение. Открията и прозренията ? са зрели, с ясно послание . Сред багри от съпреживявания читателят намира себе си, собствените си копнежи,полузабравени мечти, мисли и емоции. Горещо препоръчвам стихосбирката! Благодаря ти, че ме вдъхновяваш да намирам смисъл да пиша отново.

от Ваня Павлова / дата: 02 ное 2016

Прекрасна книга на един прекрасен човек!
Толкова затрогваща и толкова докосваща,каквато може да бъде само Неговата любов.Благодаря ти ,Марги,за стиховете,които извират от твоето любящо сърце.Продължавай да твориш и да споделяш.
Горещо препоръчвам да се прочете!

от Владимир Младенов / дата: 02 ное 2016

Най-семплата, нежна и съкровенна поезия, която някога съм чел! Толкова земна и същевременно толкова небесна! В нея, всеки човек, бързо може да открие себе си, смисъла на битието и отговора на най-важните въпроси: "Кой съм?", "От къде съм?" и "Накъде отивам?" Препоръчвам горещо!

от Моника Атанасова / дата: 31 окт 2016

Творбите на Маргарита Ганчева ме разплакват. Защото те са диалог на едно детско сърце и самият Бог. Насред това общуване докато чета, попадам в атмосфера на дълбока любов, която приема и прегръща... Любов, която разтърсва света ти, но и сред която се чувстваш намерен.
И тази любов не е само за Маргарита, тя е и за мен. И за теб.

от Николай Иванов / дата: 31 окт 2016

Стихосбирката дава дълбоко прозрение относно Любовта, без която никое човешко същество не би живяло в мир и хармония! Препоръчвам да се прочете!

от Ангелина Иванова / дата: 31 окт 2016

Уникално четиво, разкриващо най-дълбоките копнежи на човешката душа! Силно препоръчвам!

от Анита Ангелова / дата: 31 окт 2016

Насърчавам ви, Скъпи читатели, да отворите шиороко "Прозорецът...", за да се насладите на необятните и многоцветни хоризонти на безусловната и неотменима вечна Любов!...

""Обичам те, толкова много!" -
ехтеше Гласът Ти под нас!"

от Галена Ганчева / дата: 28 окт 2016

Истински се гордея, че имам възможността да бъда толкова близо до човек с такива дълбоки размишления и искрен изказ. Знам, че е било истинско приключение и удоволствие за всеки един човек, докоснал се до стихосбирката на Маргарита Ганчева.

от Светослав Петров / дата: 27 окт 2016

Дълбоко и извисяващо.
Написана за всеки, който би търсил интимността и искреността в любовта, за всеки който би искал да преживее повече от нещо написано на хартия.
Препоръчвам силно!

от Георги Вангелов / дата: 19 окт 2016

Впечатляващи творби! Истински съпреживях написаното от Маргарита Ганчева. Нещо различно, нещо дълбоко и лично, авторът наистина отваря прозореца на своята душа за читателя. Препоръчвам стихосбирката.

от Rumen Ivanov / дата: 18 окт 2016

Стихосбирката на Маргарита Ганчева определено е четиво, което не е за изпускане. Да споделиш такива моменти и преживявания по толкова достъпен и разбираем за хората начин - уникално!!!
Очаквам новите и творби!

от Ирина Мирчева / дата: 13 окт 2016

Стихосбирката на Маргарита Ганчева е уникален сбор от стихотворения, в които излива душата си и в които споделя своите преживявания с Бог. Аз лично съм впечатлена от начина, по който описва вярата си. Впечатлена съм.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]